Næste arrangement i

Gubben

Nørregade 11, Hundested


Torsdag d. 2. februar 2023 kl. 19.00

Vi får besøg af

Danske troubadurer er en af overskrifterne på aftenens program. Her synges der sange af Erik Grips, Benny Holsts og Sebastians sangbøger. Revy og cabaret er et andet af aftenens temaer med viser fra fx cirkusrevyen.
Aftenes sangere og musikere er:
Hanne Kalsing vokal, Lena Saul vokal, John Elberg vokal, Niels-Flemming vokal og klaver, Henning Jensen vokal og guitar samt Klaus Helsøe vokal og harmonika

______________________________________RESERVER_____________________________


Torsdag d. 23. februar 2023 kl. 19.00


Vi får besøg af

"Den gamle sangskat"

Eva Skipper kontrabas, Martine Madsen guitar 

 Sara Grabow ukulele

Sara, Martine og Eva kender hinanden fra de var studerende i 0’erne på RMC (Rytmisk Musikkonservatorium i København). De optrådte i en årrække på Nørrebro teaters Late Night Lørdag med Jonathan Spang som en del af det faste husorkester The Smoothies, som optrådte med mange forskellige artister. Deriblandt Per Vers, Aura, Anders Mattesen, Marie Frank, Rasmus Nøhr, Tue West, Kenneth Thordal, Ida Gard og Østkyst Hustlers.

I 2005 dannede Sara og Eva trioen Den Gamle Sangskat med Martine. De gamle sange fra ind- og udland bliver altid fremført så akustisk som muligt. Arrangementerne bliver skabt i samarbejde, og nyt materiale skrives i fællesskab. Alt holdes i den gamle ånd, så både tekst og melodi fremstår stærkt akkompagneret af Martines guitar, Evas kontrabas og iblandt Saras ukulele.

Pigerne er enige om at datidens popmusik havde en anderledes kvalitet, det var simpelthen tekster med dybt indhold og en harmonisk og melodisk spændevidde. Alt bliver sunget på dansk for at få musikken tættere på lytteren, derfor søges der jævnligt om tilladelse til oversættelser. Målet med Sangskattens nyskrevne sange er at lægge sig opad den gammeldags form, så indholdet generobre, selvom sangene idag knap vil kunne klassificeres som popmusik, men snarere viser med en swingende, jazzet baggrund.

Billetter kan købes hos Hanna Gram mobil 22 93 24 23

Al henvendelse til foreningen kan ske til:

syngdigglad@syngdigglad-hundested.dk

Christa Wendt,  mobil  40 55 38 28

Leif Johannesen,  mobil  31 94 62 04