Næste arrangement i


Gubben
Nørregade 11, Hundested


Torsdag d. 6. oktober 2022 kl. 19.00

får vi besøg af

Lilian Irlind sang og guitar, Leif Larsen på bas 

og Birgitte Holst Olsson på flygel

Lilian Irlin vil akkompagneret af 2 dygtige musikere tage Annas Ballader, som er en samling viser med musik og tekst af Ida og Bent From, inspireret af en tegneserie under kærlig behandling. Samlingen blev indspillet i 1976 af skuespilleren Frits Helmuth med akkompagnement af Poul Godskes orkester. Godske stod også for det musikalske arrangement. '

Annas Ballader er 10 sammenhængende ballader, der beskriver Annas stormfulde og begivenhedsrige liv. Man følger hende, fra hun som fattig bondepige på den barske jyske hede, kommer til at tjene på en herregård. Den unge mand på herregården fatter interesse, hun bliver gravid og hans forældre viser Anna bort. Hun kommer bl.a. til Rotterdam, hvor hun bliver fængslet og samtidig føder en dreng. Hun fortsætter sit omtumlede liv og bliver gift med en racerkører, som dør under et Le Mans løb. Inden hun er 21, er hun enke, men siger kort tid efter ja til Ronald (den unge mand fra herregården). Herefter følger så ægteskab, lidenskab, utroskab og mange andre begivenheder, inden hun som en fattig kone, helt i tråd med sit øvrige liv, får en dramatisk død ved Stevns Klint.Ida og Bent From har på suveræn vis i ord og toner skildret Annas liv. Med en kærlighed til hovedpersonen og hendes til tider mærkværdige livsforløb er det visekunst, når den er bedst. Teksten er poetisk fortællende på en sjov, spændende og overraskende måde. Musikken er i forskellige stilarter, hvilket betyder at melodi og tekst på bedste vis underbygger beskrivelsen af Annas ombruste liv.


_______Reserver_________Reserver________Reserver_________Reserver____________


Torsdag d. 27. oktober 2022 kl. 19.00

får vi besøg af


Peter Philipsen

Peter Philipsen spiller virkeligheden et puds, når han optræder i en hyldest til hele Danmarks Kim Larsen. Det er ikke kun ”lige ved og næsten” – det er som at være til en koncert med Kim Larsen, når Peter Philipsen slår tonen an og synger alle de store Kim Larsen hits.

Spillemanden og entertaineren Peter Philipsen har sammensat et populært Kim Larsen repertoire til senior arrangementer. Her er naturligvis sange fra tiden både med Gasolin, Bellami og Kjukken, og specielt til senior-arrangementer har Peter Philipsen en del af sangene fra Kim Larsens ”Sange fra Glemmebogen” med. På dette album fortolkede Kim Larsen kæmper som PH, Kai Normann Andersen, Aage Stentoft, Evert Taube m.fl.

Med højt humør, glimt i øjet, nærvær og en stemme, der kommer tæt på Kim Larsens, skaber Peter Philipsen gang på gang en overvældende publikumssucces.


Billetter kan købes hos Hanna Gram tlf. 75 83 09 54


Billetpris: Medlem kr. 100 og Gæst kr. 125  incl. kaffe/the og kage

Al henvendelse til foreningen kan ske til:

syngdigglad@syngdigglad-hundested.dk

Christa Wendt,  mobil  40 55 38 28

Leif Johannesen,  mobil  31 94 62 04