Næste arrangement i


Gubben
Nørregade 11, Hundested


Torsdag d. 3. februar 2022 kl. 19.00

Vi får besøg af 

"Den Gamle Sangskat"


Kan vre et sort-hvidt billede af en eller flere personer

Den musikalske trio bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30`erne til 60`erne.

Vug med i sædet eller tag en swing-om og få sat vores samtid i perspektiv af tidligere tiders populærmusik med intelligente, kreative og uforudsigelige sange, der hver især har noget på hjerte.

Trioen har spillet sammen i 8 år, og udforsket klassikere på tværs af tid og sted fra danske ”Glemmer Du” og  ”Dansevise” til amerikanske ”Mister Sandman” i egen dansk oversættelse.

Sara Grabow (vok, ukulele), Eva Skipper (bas, kor) og Martine Madsen (guitar, kor) har forfinet samspillet år for år med et særligt fokus på 3 stemmig samklang og smukke, nordiske arrangementer.

Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe & Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m fl. bliver på behørig vis mindet når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor.

Lyt med når pigerne spiller op med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik, ganske enkelt nogle af historiens allerbedste kompositioner!

 

Der er forhøjet billetpris:

100 kr. for medlemmer / 125 kr. for gæster incl. kaffe / the og hjemmebagt kage


Her lige nedenunder kan I høre lidt dejlig sang og musik af "Den gamle sangskat" . Det er godt nok en julemelodi, men vi har altså lige fået en ekstra julegave, så nu kan vi åbne det nye år i Syng Dig Glad med en sangaften d. 3. februar 2022 kl. 19.00

På gensynAl henvendelse til foreningen kan ske til:

syngdigglad@syngdigglad-hundested.dk

Christa Wendt,  mobil  40 55 38 28

Leif Johannesen,  mobil  31 94 62 04