hjemmeside2_2jpg   hjemmeside2_2jpg   hjemmeside2_2jpgFredag  d. 9. april 2021 kl. 19 


Christian Søgaards Trio

i Poppelhuset

Stadion Allé 40, Hundested


Arrangementet er Aflyst

____________________________________________________

                                          

Torsdag d. 15. april 2021 kl. 15 og kl. 19

er udsat til

Torsdag d. 27. maj 2021 kl. 15 og kl. 19


i Gubben

Nørregade 11, 3390 Hundested


Christoffer Brodersen

og Mark Dixon


FORÅRSKONCERT m. MARK & CHRISTOFFER
Det kribler i fingrene hos de to knejte, der glæder sig til at "komme på græs" efter vinterens lange nedlukning. Koncerten indeholder danske og udenlandske sange om håb, glæde og lys og er en hyldest til den dejlige, lunere årstid, vi går i møde.


Om Mark & Christoffer
De to musikalske sønderjyder har taget hele Danmark med storm med deres blanding af musik og humor. Med gedigent guitarspil, stærke vokalpræstationer og et velvalgt repertoire synger duoen sig lige ind i hjertet hos publikum.
Genren udspringer af den amerikanske singer/songwriter-tradition iblandet elementer fra bluegrass, irsk/skotsk folkemusik og danske viser. Mark & Christoffer har desuden hentet inspiration hos andre populære makkerpar som Simon & Garfunkel og Lennon / McCartney.


Fra Sønderborg til det store udland

Mark & Christoffer mødtes på Sønderborg Gymnasium i sluthalvfemserne, og bevæbnet med hver sin guitar begyndte de at spille sammen på de små caféer i Sønderborgs natteliv. Det førte til adskillige spillejobs i området, hvor duoen fik masser af kilometer i fingrene.
Mark & Christoffer måtte dog skrue lidt ned for duo-blusset, da de blev optaget på hver deres drømmeuddannelse: The Academy of Contemporary Music i London og Det Danske Musicalakademi i Fredericia.
Siden er det blevet til roller i musicals, koncerter med symfoniorkestre og optrædener med et væld af prominente danske artister, bl.a. Søs Fenger, Erann DD, Outlandish, Stig Rossen, Peter Belli, Basix, Cæcilie Norby, Martin Brygmann, Julie Bertelsen, Anette Heick, Rasmus Seebach, Peter AG, Lis Sørensen, Kurt Ravn, Christopher og mange flere.  
I dag, mere end 20 år og 1000 spillejobs senere, laver Mark & Christoffer deres egne temakoncerter, men grundopskriften er den samme som dengang, det hele startede: to guitarer, to sangstemmer, gode sange og godt humør.


Mark & Christoffer glæder sig til et gensyn med Gubben!
Al henvendelse til foreningen kan ske til:

syngdigglad@syngdigglad-hundested.dk

Christa Wendt,  mobil  40 55 38 28

Leif Johannesen,  mobil  31 94 62 04